Público
Público

DIADA PUBLICO #DiadaPúblic, programa especial de l'11 de Setembre a PúblicoTV

A les 12.30 del migdia hi haurà una taula amb periodistes i analistes de diferents mitjans per analitzar la situació de xoc de trens en que es troben el govern central i la Generalitat. A la nit, representants polítics de diferents grups donaran el seu punt de vista sobre el moment en què es troba el procés català

Publicidad
Media: 5
Votos: 1

L'avinguda Meridiana de Barcelona en el començament de la Via Catalana, manifestació per la Diada del 2013. EFE/Alberto Estévez

Dilluns 11 de Setembre Catalunya celebrarà la seva Diada més transcendental, en un clima de tensió política provocada pel, ja sí, xoc de trens entre el govern central i la Generalitat. En aquest context d'excepcionalitat, PúblicoTV emetrà en directe dos programes en castellà des de Barcelona, un a les 12.30 del migdia i l'altre a les 20.00 hores, i que seran conduits per la periodista Elena Parreño.

Al vespre, a partir de les 20.00 hores, passaran pel programa especial de la Diada representants de diferents formacions polítiques i socials, entre ells Vicenç Navarro (expert en economia política i polítiques públiques), Jaume Asens (tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona), Gabriela Serra (CUP), Laia Facet (Anticapitalistes), Sonia Sierra (Ciutadans) i el politòleg Jaime Pastor, entre altres.

La primera de les taules reunirà analistes i periodistes de diferents mitjans de comunicació: Liz Castro, exdirigent de l'ANC; Sergi Picazo, de Sentit CríticGuillem Martínez, de ctxt; la periodista Esther VivasLaia Altarriba, de Diari Jornada; y Marià de Delàs, de Diari Públic.