Público
Público

ARRAN-TURISME Nova acció d'Arran contra el turisme, aquesta vegada contra bicis de lloguer

Al Twitter oficial de l'assemblea del Poblenou, l'organització ha pujat un vídeo en què es veu a diversos membres punxant les rodes de bicicletes de lloguer, una acció, diuen, contra "l'ocupació de l'espai públic per part d'empreses turístiques"

Publicidad
Media: 0
Votos: 0

Imatge d'Arran on s'aprecia com punxen una roda amb un ganivet.

Després de l'atac a un bus turístic dijous passat per part d'Arran, l'organització juvenil ha dut a terme una nova acció contra "l'ocupació de l'espai públic per part d'empreses turístiques". Al Twitter oficial de l'assemblea del Poblenou, Arran ha pujat un vídeo en què es veu a diversos membres punxant les rodes de bicicletes de lloguer.

La portaveu d'Arran, Laura Flores, deia dilluns en una entrevista a Rac1 que no descartava noves accions per denunciar el model de turisme massiu. Va definir l'acte contra el bus turístic com "una manera más de protesta, igual de legítima que las manifestacions”. També va assegurar que no pagarien els desperfectes de l'autobús, valorats en 1.849,24 euros, ja que el vehicle no va poder continuar donant servei i es va haver de retirar a la cotxera.

L'ajuntament de Barcelona i la Generalitat van anunciar dilluns que es personaran en la causa contra l'atac a un bus turístic de la capital catalana després que Transports Metropolitans de Barcelona presentés denúncia davant el jutjat de guàrdia.