Este artículo se publicó hace 2 años.

El camp català, al límit pels elevats costos de producció i la climatologia extrema

Un productor del Camp de Tarragona collint olives. Mar Rovira / ACN

Barcelona-

Publicidad

"Els carburants i l'electricitat es paguen a preu d'or, i això acabarà repercutint al consumidor"

La collita de l'oliva

Publicidad

"Collirem menys olives que l'any passat, ens costarà més produir-les i ja veurem quin serà el preu al qual les vendrem"

Publicidad

Les gelades arrasen l'ametlla i la fruita dolça

Publicidad

La vinya

Publicidad

Judit Castaño

Redactora de Pauta Media para Públic. Escribe sobre la actualidad política y social catalana, mundo local y tendencias. Graduada en Comunicación y Periodismo, antes estuvo en las ediciones territoriales de La Vanguardia, donde también formó parte del equipo de verticales digitales. Colabora con el diario para jóvenes Junior Report. Redactora de Pauta Media per Públic. Escriu sobre l’actualitat política i social, món local i tendències. Graduada en Comunicació i Periodisme, va començar fent premsa comarcal a Tarragona i a les edicions territorials de La Vanguardia, on també va formar part de l’equip de verticals. Col·labora amb el diari per a joves Junior Report.

Comentaris dels nostres subscriptors