Público
Público

PÚBLICO TV Entrevista amb Xavier Domènech, a la Klau-Crítica

Les periodistes Cristina Mas, Laia Altarriba i Sergi Picazo tractaran amb el diputat electe i coordinador general de Catalunya en Comú sobre les principals incògnites de l'actualitat política

Xavier Domènech, coordinador general de Catalunya en Comú

PÚBLIC

Aquest dilluns, a les 21:45 hores, com sempre, en directe a www.diaripublic.cat i al web de Crític, torna el programa de televisió La Klau Crítica presentat pel periodista de Crític Sergi Picazo. Poques hores abans de la constitució del nou Parlament de Catalunya sorgit de les eleccions del 21D, entrevistarem el Coordinador General de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, que s’estrenarà com a diputat al Parlament després de gairebé dos anys al Congrés dels Diputats per En Comú Podem. Parlarem amb ell de les perspectives polítiques del cicle que comença aquesta setmana, amb la incògnita de qui serà el pròxim president de la Generalitat i de com avançarà el conflicte institucional amb l’Estat espanyol.

#En una primera part, Xavier Domènech respondrà les preguntes del conductor del programa, Sergi Picazo, mentre que en la segona part, s’incorporaran al debat les periodistes Cristina Mas  i Laia Altarriba. La Klau Crítica és un programa de Público TV que també s'emet per la web de Crític en streaming i, posteriorment, es pot recuperar en aquesta adreça de PúblicoTV amb tots els programes i debats emesos fins ara. El darrer espai es va emetre l’11 de desembre i va tenir dues parts: un cara a cara entre Dolors Sabater i Joan Herrera, alcaldesa de Badalona i ex-coordinador d'ICV, i una entrevista a Albano Dante Fachín , ex-secretari general de Podem-Catalunya.