Público
Público
Únete a nosotros

Entrevista a Juan Carlos Monedero a 'La Klau Crítica' després de Vistalegre II

El cofundador de Podem participa en un programa en el què també s'aborden els reptes del nou partit dels 'Comuns' a Catalunya amb Albano Dante Fachin (Podem Catalunya), David Cid (ICV), Susanna Segovia (BComú) i Mercedes Vidal (EUiA).

Publicidad
Media: 2
Votos: 1

El cofundador de Podem i professor de Ciències Polítiques a la Universitat Complutense de Madrid, Juan Carlos Monedero, serà entrevistat aquest dimarts al programa La Klau Crítica després de la II Assemblea Ciutadana del partit morat. El politòleg, qui va renunciar al seu càrrec dins el partit fa més de dos anys, buidarà les incògnites del renovat partit després de Vistalegre i aprofundirà sobre el seu futur, el de figures com Iñigo Errejón, quins projectes han sortit vencedors i quins derrotats, i si faran cas al prec d'”unitat” de la militància. També s'abordaran qüestions relacionades amb la particularitat catalana: si Podem ha de defensar un possible referèndum i quin hauria de ser la relació del partit amb el nou subjecte d'esquerres que estan construint 'els comuns' a Catalunya -del qual forma part Podem Catalunya.

L'entrevista, realitzada pel periodista Sergi Picazo i conductor del programa, donarà pas a una anàlisi en clau catalana dels reptes als quals ha d'enfrontar-se el nou partit dels 'comuns', abanderat pels coneguts lideratges d'Ada Colau i Xavier Domènech. Al debat participaran representants de les diferents forces de l'esquerra catalana que formen el nou subjecte polític, el nom provisional del qual és 'Un país en comú': Albano Dante Fachin (secretari general de Podem), Mercedes Vidal (representant d'Esquerra Unida i Alternativa, i regidora a l'Ajuntament de Barcelona), Susanna Segovia (membre de la direcció executiva i portaveu de Barcelona en Comú) i David Cid (coordinador d'Iniciativa per Catalunya Verds).

Entre altres temes, es parlarà de com ha de construir-se el partit per guanyar l'hegemonia a l'antiga Convergència, quins seran els lideratges, a què han de renunciar cadascun dels partits que l'integren o quina posició adoptaran sobre la qüestió catalana.

El programa s'emetrà en directe aquest dimarts 14 de febrer a partir de les 22.30 hores, i es podrà veure en directe a través de PúblicoTV o Crític.