Público
Público

INCENDI TOMORROWLAND Tomorrowland tornarà l'import de l'entrada als assistents

L'esdeveniment va haver de ser cancel·lat i es van evacuar a 22.000 persones després d'un espectacular incendi a l'escenari principal, que l'empresa organitzadora atribueix a un problema tècnic.

Publicidad
Media: 0
Votos: 0

Incendi al festival Tomorrowland de Barcelona. FOTO: Twitter

Unite Barcelona, ​​organitzadors de Tomorrowland Barcelona, ​​ha informat que tornarà "íntegrament" l'import de l'entrada als assistents a l'esdeveniment que va haver de ser evacuat per un terrible incendi a l'escenari principal va tenir lloc dissabte a la nit.

En un comunicat, l'organització informa als assistents que guardin la seva polsera a l'espera de més informació i que se'ls retornarà també l'import no consumit.

De la mateixa manera, indica que el que ha passat li "entristeix enormement" però celebra que no hi hagués ferits en el succés tot i que hi havia més de 22.000 persones al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) on tenia lloc el concert.

Unite Barcelona ha atribuït a un problema tècnic l'incendi a l'escenari de l'esdeveniment. Han explicat que les autoritats estan realitzant una investigació juntament amb ells per aclarir els fets però tot apunta a l'espectacle que incloïa jocs pirotècnics.