Público
Público

Investiguen quatre menors per agredir sexualment una nena de 13 anys a Salou

Dos dels investigats han ingressat a un centre de menors, el tercer ha quedat en llibertat vigilada i el quart té menys de 14 anys. Els fets haurien tingut lloc al domicili d'un d'ells

Miles de personas protestan con carteles durante la manifestación por el 8M, Día Internacional de la Mujer, a 8 de marzo de marzo de 2023, en Barcelona.
Una noia amb una pancarta durant la manifestació del 8-M a Barcelona  Lorena Sopêna / Europa Press

Nou cas d'agressió sexual grupal a Catalunya amb menors implicats. Els Mossos d'Esquadra investiguen quatre menors per agredir sexualment una nena de 13 anys a Salou (Tarragonès). Els fets haurien tingut lloc l'octubre de l'any de passat al domicili d'un dels joves, on li haurien fet tocaments i alguna pràctica sexual.

Segons avança el Diari de Tarragona, els presumptes agressors van ser detinguts dimarts. Després de passar a disposició judicial, dos dels investigats, que tenen de 16 anys, han ingressat a un centre de menors en règim tancat per un període inicial de sis mesos; el tercer, també de 16 anys, ha quedat en llibertat vigilada, amb una ordre d'allunyament de la víctima; i el quart és inimputable perquè té menys de 14 anys. Els menors que han ingressat al centre compten amb diversos antecedents per robatoris i furts.

Tal com detalla el mateix mitja, va ser el pare de la menor qui va denunciar els fets a la policia després d'haver vist diverses amenaces dels sospitosos a les xarxes socials dirigides cap a la seva filla. Els Mossos van obrir una investigació i van detenir tres dels implicats, que van passar a disposició del jutjat de menors.

A l'alça les violacions grupals amb menors implicats

Aquest nou cas d'agressió sexual amb menors implicats arriba una setmana després de fer-se pública una violació grupal de sis menors a una nena d'11 anys al Màgic Badalona. En aquest cas, dos dels agressors van ingressar de manera preventiva en un centre de menors de règim tancat. Els altres tres identificats són inimputables perquè són menors de 14 anys.

Els Mossos d'Esquadra també van detenir el 8 de març un noi de 15 anys per una agressió sexual a una menor de 13 a Esparreguera. Ell i la víctima ja es coneixien i els fets van passar al domicili del presumpte agressor. El detingut va passar a disposició de la fiscalia de menors i ha quedat en llibertat vigilada.

Tornem al Camp de Tarragona, on un jutjat investiga una agressió sexual de cinc menors a dos companys a l'Institut Escola Àngel de Tobies al Vendrell (Baix Penedès). Els nois, tres dels quals són menors de 14 anys i per tant inimputables, haurien fet tocaments a les dues víctimes, també menors. Els fets van tenir lloc el 3 de març i una setmana després, els dos menors majors de 14 anys van declarar davant de la fiscalia de menors.  

¿Te ha resultado interesante esta noticia?