Público
Público

JAUME ROURES La Guàrdia Civil intenta relacionar Jaume Roures amb un presumpte "Comitè Executiu" del procés sobiranista

En un informe remès al jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, els agents autors del mateix inclouen tres trucades telefòniques en què el productor no hi participa

Publicidad
Media: 0
Votos: 0

Jaume Roures. EFE/Arxiu

La Guàrdia Civil ha intentat relacionar Jaume Roures amb el procés sobiranista. En un informe remès al jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, els agents autors del mateix assenyalen que productor audiovisual, fundador de Mediapro i un dels propietaris de Públic "podria" estar relacionat amb un presumpte "Comitè Executiu" de cara al referèndum del passat 1 de octubre.

En el text, lliurat al jutge instructor de la causa el passat 1 de febrer, la Guàrdia Civil inclou tres trucades telefòniques que "corroboren" que la Generalitat va comptar amb el suport de mitjans de comunicació privats, "i especialment", de Jaume Roures. Però el productor català no és autor ni receptor de cap de les trucades.

Els membres de l'Institut Armat recorden que Roures va habilitar durant l'1-O una sala de premsa des d'on el Govern va informar sobre el desenvolupament i resultat del referèndum. Així mateix, destaquen que va ser Mediapro l'empresa que va produir el vídeo de l'1-O difós per TV3 i centrat en les càrregues policials que van protagonitzar la jornada del referèndum.