Público
Público

PRESOS POLÍTICS Jordi Cuixart i Txell Bonet anuncien que esperen el seu segon fill 

El president d'Òmnium Cultural assegura que des de la presó continua denunciant la injustícia i que la seva privació de llibertat no serà un impediment per seguir construint la seva família.

Publicidad
Media: 0
Votos: 0

Jordi Cuixart, Txell Bonet i el seu fill Amat

Jordi Cuixart ha anunciat que espera un segon fill amb la seva companya Txell Bonet.

"Cap presó ni repressió aturarà les ganes de seguir construint la nostra família", ha afirmat el president d'Òmnium Cultural en un missatge difós a través de xarxes socials.

La parella ja té un fill de dos anys, Amat, que tenia sis mesos quan Jordi Cuixart va ser privat de llbertat, el 16 d'octubre del 2017.

El president d'Òmnium ha explicat que ell i la seva companya, la periodista Txell Bonet, no renuncien a "creure en la bellesa de la vida" i que "és per això" que tots dos són "molt feliços amb l'arribada aquest setembre d'un nou fill", que els "omple d'esperança i il·lusió".

Cuixart, que també és pare de dos fills de la seva anterior parella, ha deixat clar que no vol que la presó sigui un impediment per seguir construint una família.

Aquest dilluns Jordi Cuixart va celebrar el seu 44è aniversari i va fer públic, amb un altre missatge, el seu estat d'ànim en relació amb la seva companya i els seus fills, però també va insistir en assenyalar el que representa el seu empresonament per denunciar la injustícia.