Público
Público

Mor un home després de saltar d'un desè pis quan l'anaven a desnonar

El veï de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) estava dins el domicili quan la policia s'ha presentat a l'immoble per executar el desnonament. En arribar, el Sistema d'Emergències Mèdiques només ha pogut certificar la seva mort.

Publicidad
Media: 0
Votos: 0

Cornellà de Llobregat

Un home de 45 anys ha mort a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) després de saltar per la finestra de la seva vivenda, situat a la desena planta, quan una comitiva judicial havia anat al seu pis per executar un desnonament. Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat a EFE que la comitivia havia acudit a primera hora del matí a l'habitatge i que, davant la negativa d'abandonar el domicili per part de les persones que estaven dins, han requerit la presència de la policia catalana a les 10.30 del matí.

Quan han arribat els agents, han acompanyat a la comitiva judicial fins el pis on s'havia de practicar el desnonament i han tocat a la porta. En un primer moment, la veu des de l'interior els ha dit que anaven a obrir, però acte seguit han escoltat els crits d'una dona que també estava adins alertant que l'home havia saltat per la finestra.

Quan aquesta dona finalment els ha obert la porta, els policies han constatat que hi havia una persona estesa al carrer. Immediatament han donat avís al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que només ha pogut certificar la mort de l'home.

L'ordre de desnonament va cursar-se per impagament del lloguer des del novembre de l'any passat, després que el banc propietari del pis interposés una denúncia. La víctima ja havia patit tres intents de desnonament en aquest mateix pis, però que es van acabar suspenent. En el segon cas, perquè Serveis Socials van enviar un informe desaconsellat la seva expulsió. Moviments socials han convocat una concentració de dol davant el Departament d'Interior a les 20h.