Público
Público
CULTURA

Rosalía publica nova cançó amb el desig que la gent se senti "una mica millor" 

La cantant catalana explica a les xarxes que també ella "està en quarantena" i escriu: "Si us plau, cuideu-vos i cuideu els que teniu al voltant, amb tot el meu amor"

Dolerme
Imatge promocional del nou single de Rosalía, 'Dolerme'.

acn

Rosalía ha publicat aquest dimarts la cançó Dolermeun nou single de la cantant que arriba en ple confinament per combatre el covid-19. Tot i que l'artista no concreta quan la va compondre, sí que ha explicat a les xarxes que també ella "està en quarantena" i que va decidir "posar la seva energia i el seu cor en fer quelcom pels altres". "La cançó es diu Dolerme,  i espero que us faci sentir una mica millor, com a mi quan la vaig fer. Si us plau, cuideu-vos i cuideu els que teniu al voltant, amb tot el meu amor", ha escrit la cantant en una piulada.

El nou single es pot escoltar en diverses plataformes d'streaming, com Spotify, Deezer o YouTube.

Dolerme és una cançó d'aire pop-rock, amb una base dominada per la guitarra acústica. La lletra remet a algú que es va veure eclipsat per una exparella. "Por todas esas veces que me puse detrás, y yo cambié lo mío por lo que tú querías", arranca la cançó. "Esas bixis que ahora tienes baby, no saben que... Lo que les espera (...)".

"Yo ya no sé por qué no quiere dolerme, acelero para ver si consigo estrellarme. Quiero que lo veas y no pienses en detenerme y así demuestras que has podido olvidarme", canta més endavant.

Dolerme és la segona cançó que Rosalía publica enguany, després que al mes de gener va llancés Juro qué, acompanyada d'un videoclip protagonitzat per l'actor Omar Ayuso.

Aquest Dolerme ha vist la llum per sorpresa, de la mateixa manera que Juro que, de tall carcerari produït per ella i per El Guincho que va ser publicat a finals de gener i en el qual l'artista catalana apostava per tangos tradicionals.

Amb aquest nou llançament, sembla cada vegada més propera la publicació d'un nou disc d'estudi de Rosalía després de Los Angeles (2017) i el revolucionari El mal querer (2018), que la va situar al mapa global i li va proporcionar els Latin Grammy a l' "àlbum de l'any" i al "millor àlbum vocal pop contemporani".

Amb ell es va convertir en la primera cantant catalana que va aconseguir el premi Grammy a el "millor àlbum llatí de rock, urbà o alternatiu" i una nominació en la categoria de "millor nou artista", essent la primera persona que ho aconseguia amb el castellà com a idioma.