Tiempo de lectura: 5 min

Sis receptes refrescants, fàcils i ràpides per combatre l'arribada de la calor

Gaspatxo de cirera
Gaspatxo de cireraAleix Camprubí i Pont

Berga-

Publicidad

1. Gaspatxo de cirera

Publicidad

2. Cebiche de fruita

3. Ajoblanco

Publicidad

4. Amanida de llegums

Publicidad

5. Flam fresc de síndria

Publicidad

6. Sopa de meló, llima i menta

Aleix Camprubí

Redactor de Pauta Media para el servicio de información de actualidad de Públic. Periodista (URV) especializado en comunicación deportiva (URL) y humanidades contemporáneas (UOC). Habla catalán, castellano e inglés. Interesado en política, sociedad, cultura, gastronomía, arte y deportes. También es el responsable de web y redes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) y redactor de directos en La Vanguardia. Redactor de Pauta Media pel servei d’informació d'actualitat de Públic a Barcelona. Periodista (URV) especialitzat en comunicació esportiva (URL) i humanitats contemporànies (UOC). Parla català, castellà i anglès. Interessat en política, societat, cultura, gastronomia, art i esports. També és l'encarregat de web i xarxes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) i redactor de directes a La Vanguardia.

Comentaris dels nostres subscriptors