Público
Público

TRAMA CORRUPTA Una testimoni protegida identifica l'ex-president del PP de Palma com el "millor client" d'un prostíbul

El magnat de l'oci nocturn, Bartolomé Cursach, pagava les despeses a la casa de cites de l'expresident del PP de Palma, José María Rodríguez i del regidor i diputat Álvaro Gijón.

Publicidad
Media: 5
Votos: 1

Ex-President del PP de Palma, José María Rodríguez

Una testimoni protegida del cas que investiga una presumpta trama corrupta a la Policia Local de Palma de Mallorca va afirmar davant del jutge que instrueix la causa, Manuel Penalva, que el magnat de l'oci nocturn, Bartolomé Cursach, pagava serveis de prostitució a l'expresident del PP de Palma, José María Rodríguez i el regidor i diputat Álvaro Gijón.

La testimoni va ratificar que l'empresari pagava els serveis de Rodríguez i Gijón a un prostíbul de Palma, segons informa la Cadena Ser, que ha tingut accés a les gravacions de les seves declaracions al jutjat divendres passat. Durant les vuit hores de compareixença, la dona va dir que Rodríguez era un habitual de la casa de cites en la qual ella treballava al costat d'altres dones. Segons va declarar, totes les despeses que feia l'expresident del PP de Palma a l'esmentat establiment les pagava Bartolomé Cursach, actualment empresonat. 

"El senyor Rodríguez era un client habitual, el millor client de la casa per la quantitat d'hores i de serveis" va afirmar la testimoni. "I mai ens va posar cap problema, si li vam dir 12.000 com si li dèiem 36.000 ", va dir davant el jutge.

El diputat autonòmic i regidor a l'Ajuntament de Palma, Álvaro Gijón, segons la mateixa testimoni protegida, també hi anava però de manera menys freqüent i qui pagava era el mateix  Cursach. "Va ser el senyor Rodríguez qui em va dir que vindria Álvaro Gijón i que entrava en la quota de Cursach", va assenyalar la dona, que també va ratificar les declaracions que va realitzar en una compareixença anterior, sobre festes organitzades a la finca de l'empresari, a les quals hi anaven polítics.