Público
Público

CiU i PP avalen al Parlament la supressió de la sisena hora

  

Publicidad
Media: 0
Votos: 0

Els vots dels diputats de CiU i del PP van possibilitar ahir l'aprovació d'una moció al Parlament amb la qual s'avala la supressió de la sisena hora curricular a les escoles públiques de Catalunya.

La moció, presentada per CiU i defensada per la diputada Neus Munté, advoca per la substitució de l'ampliació horària generalitzada fins al curs 2010-2011 pel 'suport escolar personalitzat per adequar el procés d'aprenentatge a tots els alumnes'.

'No només han eliminat de qualsevol manera la sisena hora en l'escola pública, sinó que el servei del Seguiment Específic Personalitzat (SEP) s'ha implantat de mala manera i sent un caos', va criticar la portaveu parlamentària d'ERC i exconsellera de Benestar, Anna Simó, que va denunciar que l'objectiu final del Govern és invertir menys recursos econòmics en educació.

Els grups de l'antic Tripartit van acusar el Govern d'incomplir la moció aprovada al Parlament el 30 de setembre que blindava la sisena hora al mateix temps que ahir n'aprovava una altra, presentada pel PSC, que obliga a 'complir les mocions i resolucions aprovades pel Parlament de Catalunya en matèria de política educativa'.