Público
Público

Indra cobra 195.000 per la consulta de la Diagonal

Barcelona ha descomptat un total de 255.947 euros de la factura que ha pagat a Indra pel sistema de vot electrònic que va aplicar durant la consulta de la Diagonal

Publicidad
Media: 0
Votos: 0

L'Ajuntament de Barcelona ha descomptat un total de 255.947 euros de la factura que ha pagat a Indra pel sistema de vot electrònic que va aplicar durant la consulta de la Diagonal. La companyia ha acceptat la sanció, que comporta que en total cobrarà 195.000 euros dels 450.000 en què estava pressupostada l'adjudicació.

Durant la setmana de la consulta del 10 al 17 de maig es van produir tota mena d'errades tècniques que van dificultar el vot presenciali per internet i que fins i tot van impedir votar a nombrosos ciutadans, entre els quals l'alcalde Jordi Hereu i el president del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz.

L'experiència de democràcia electrònica va costar en total més de 2,5 milions d'euros a l'ajuntament i va tancar-se amb un contundent resultat en contra de la transformació de la Diagonal que va desencadenar una important crisi política al govern de la ciutat.