Cargando...

CULTURA

5.000 persones s'entreguen a la música de Love of Lesbian en un concert "històric i emocionant" aïllat de la Covid

Totes han hagut de passar un test d'antígens i portar una mascareta ffp2, però s'han pogut moure amb normalitat i sense distància de seguretat pel sector del recinte on estaven. En el test s'han detectat sis positius, que no han pogut entrar al concert

Publicidad

Pla general del concert de Love of Lesbian al Sant Jordi. — Pere Francesch / ACN

BARCELONA,

5.000 persones han corejat aquest dissabte tot el repertori de Love of Lesbian en un concert "històric" al Palau Sant Jordi, tal com l'han definit els seus organitzadors, sota la iniciativa "Festivals per la Cultura Segura". "Benvinguts a un dels concerts més emocionants de la nostra vida", ha assegurat Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, a l'inici del concert. Una actuació en el qual tots els seus assistents han hagut de superar un test d'antígens a l'Apolo, Luz de Gas, Razzmatazz i al Sant Jordi. En total, fonts de l'organització del concert han explicat a l'ACN que s'han detectat sis positius per Covid-19 dels testos realitzats.

Publicidad

Tot un seguit de tràmits que els espectadors han entomat amb entusiasme. "Tinc moltíssimes ganes de viure aquest concert", explicava a l'ACN la Maria, de Granollers, mentre feia cua gairebé tres hores abans del concert. "Em fa moltíssima il·lusió recuperar la vida normal, i venir a veure Love of Lesbian encara me'n fa més", afegia. A la mateixa cua, l'Ignasi assegurava que escoltar les proves de so mentre esperava accedir al Sant Jordi li generava "nervis". Un neguit especial que relatava amb la "tranquil·litat" de saber que tots els assistents al concert han donat negatiu de Covid-19 aquest mateix matí.

Click to enlarge
A fallback.

Una imatge del públic del concert de Love of Lesbian al Sant Jordi. — Pere Francesch / ACN

Zones acotades per menjar i beure

En comparació als grans concerts pre pandèmia, però, aquest cop els espectadors no poden beure ni menjar a peu de pista. Totes dues coses cal fer-ho als tres bars habilitats a cadascun dels sectors, separats de la zona del concert com a mesura preventiva per evitar eventuals contagis. Tot i que l'actuació d'aquest dissabte no està considerada un assaig clínic, els espectadors sí que han hagut de donar el seu consentiment per a què l'organització pugui rastrejar-los a través del sistema públic de salut durant els següents dies per tal de saber si donen positiu de Covid-19. L'objectiu és poder comparar-ho amb la incidència global del virus.

Publicidad