Público
Público

Carles Capdevila, primer director del diari 'Ara', mor als 51 anys

El periodista ha estat victima d'un càncer que li van detectar el 2015 i que el va portar a deixar la direcció del rotatiu.

Carles Capdevila

efe

El periodista Carles Capdevila, fundador i primer director del diari ARA, va morir ahir als 51 anys víctima del càncer que se li va detectar el 2015 i que el va portar llavors a deixar la direcció del rotatiu, segons informa l'edició digital del diari.

Capdevila va dirigir el diari ARA durant els primers cinc anys del rotatiu, després d'haver treballat i col·laborat en nombrosos mitjans de premsa, ràdio i televisió.

A més de la seva tasca en la direcció de l'ARA, va escriure en diaris com Avui, El Periódico, El 9 Nou i Sport, va participar en programes de Catalunya Ràdio i TV3, com "Alguna Pregunta Més" (APM) i "Malalts de Tele", i també va col·laborar amb la Cadena Ser.

Una de les seves facetes més conegudes, però, va ser la de divulgador i conferenciant sobre l'educació dels fills, un àmbit que va abordar amb sentit de l'humor en un monòleg recollit en un vídeo del col·lectiu "Gestionant fills", del qual forma part com a "expert" i que ha tingut prop de dos milions de visualitzacions.

En una recent entrevista amb Efe, amb motiu de ser l'autor del llibre de no ficció més venut en català a Sant Jordi, "La vida que Aprenc", advertia que els periodistes se senten "part de l'elit" i s'han " apropat més als que fan patir que als que pateixen ", el que considerava un error perquè afecta la seva tasca crítica

¿Te ha resultado interesante esta noticia?