Cinc receptes fàcils amb moniatos i castanyes per assaborir la tardor

Moniato farcit de botifarra blanca, poma i nous. Aleix Camprubí i Pont

Publicidad

Xips de moniato

Publicidad

Crema de castanyes amb ceps

Publicidad

Moniato farcit de botifarra blanca, poma i nous

Publicidad

Flam de castanyes

Publicidad
Publicidad

Pastís de moniato al microones sense gluten i sense llet

Aleix Camprubí

Redactor de Pauta Media para el servicio de información de actualidad de Públic. Periodista (URV) especializado en comunicación deportiva (URL) y humanidades contemporáneas (UOC). Habla catalán, castellano e inglés. Interesado en política, sociedad, cultura, gastronomía, arte y deportes. También es el responsable de web y redes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) y redactor de directos en La Vanguardia. Redactor de Pauta Media pel servei d’informació d'actualitat de Públic a Barcelona. Periodista (URV) especialitzat en comunicació esportiva (URL) i humanitats contemporànies (UOC). Parla català, castellà i anglès. Interessat en política, societat, cultura, gastronomia, art i esports. També és l'encarregat de web i xarxes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) i redactor de directes a La Vanguardia.

Comentaris dels nostres subscriptors