Contingut patrocinat

"A la cuina se m'ha matxacat pel sol fet de ser dona, hi ha bastant de masclisme"

"A la cuina se m'ha matxacat pel sol fet de ser dona, hi ha bastant de masclisme"

Barcelona--Actualitzat a

Ver vídeo

Entrevista a Laura Zurriaga

Quan decideixes fer-te cuinera?

Quin era l'objectiu, cuinar en algun restaurant o fer classes?

Quan comença la teva relació amb les xarxes?

"Quan treballes en restaurant no tens gaire temps"

Per què Croqueta de xocolata?

Primer comences a penjar fotos. Tu mateixa veus que no n'hi ha prou?

Quin tipus de receptes veus que tenen més èxit?

"A la gent li agraden les receptes senzilles i que visualment siguin molt llamineres"

Tens 116.000 seguidors a Instagram. Quan comences a veure l'increment de seguidors, què penses?

Has adaptat els continguts a la rebuda que tenen?

Fas receptes en català. T'has plantejat mai fer-ho en una altra llengua?

"Per a mi el més lògic és fer els vídeos en català, puc aportar-hi més qualitat"

En quin moment es troba el món de la cuina?

Tu t'has especialitzat en la pastisseria. Ets dona, ets jove... És fàcil?

Ver vídeo

Has rebut el Premi Zapping a la millor iniciativa a la xarxa, Premi Amics-Tresdeu al millor creador de l'any. Fa il·lusió rebre premis?

T'hem vist també a la televisió, al programa 'Tot es Mou', fent col·laboracions. Quins són els teus projectes de futur?