Público
Público
Únete a nosotros

Els CDR mantenen el tall de l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla de manera indefinida

Els CDR de Tarragona i les Terres de l'Ebre tallen l'AP-7 a l'alçada de l'Ampolla des de les 7.00 h del matí. Demanen la llibertat dels presos polítics, la solidaritat amb la vaga de fam i fan crides per la dimissió del conseller Miquel Buch.

Publicidad
Media: 1
Votos: 1

Imatge del tall a l'AP-7 de l'Ampolla. CCMA

El CDRs han tallat l'AP-7 a l'alçada de l'Ampolla (Baix Ebre). Poc després de les 7.00 h del matí, unes 200 persones s'han situat en mig de la via i han col·locat pneumàtics, pedres i branques per assegurar el tall, que s'ha realitzat en els dos sentits. Els CDR han decidit mantenir-lo de manera indefinida.

La circulació ha quedat tallada entre Tortosa i Amposta i la policia ha desviat els vehicles cap a la N-340. El CDR Cambrils assegura que els Mossos d'Esquadra han identificat a sis persones. Aquesta acció se suma als talls que el moviment de les armilles grogues francès ha estat fent durant els últims dies a la frontera amb França.

Els concentrats fan crides per la llibertat els presos polítics, en solidaritat a la vaga de fam dels líders independentistes i per la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch. Aquestes mobilitzacions són l'avantsala del que els CDRs prepara pel 21 de desembre, quan el president espanyol, Pedro Sánchez, té previst reunir-se amb el president català, Quim Torra

Els CDR tallen el centre de Barcelona

Els CDR han tallat aquest vespre diversos carrers de Barcelona. Unes 300 persones han tallat en primer lloc l'avinguda Diagonal i després han seguit amb el passeig de Gràcia. La manifestació ha anat al govern espanyol en suport a la vaga de fam i l'alliberament dels presos polítics. Els concentrats han tornat a demanar la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch