Este artículo se publicó hace 2 años.

L’encariment de la fruita desplaça els hàbits de compra cap a productes menys saludables

Recollida de la nectarina a Torres de Segre, al Segrià. Laura Cortés / ACN

Barcelona-

Publicidad

El productor percep 15 cèntims pel quilo de taronges, quan al punt de venda es paga a 1,5 euros

"Mirar el preu"

Publicidad

Els productors demanen als consumidors "reclamar fruita de proximitat, com a forma de cuidar el pagès"

Publicidad

Especulació i pujada energètica

Publicidad

David Rodríguez

Redactor de Públic en Barcelona, escribe sobre economía y temas agrarios desde una perspectiva social. Estudió Humanidades en la Universitat Autónoma de Barcelona (UAB) y Periodismo en la Universitat Ramon Llull (URL). Cree en el periodismo como una herramienta para interpretar la realidad y facilitar su comprensión. Redactor de Públic a Barcelona, escriu sobre economia i temes agraris des d'una perspectiva social. Va estudiar Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Periodisme a la Universitat Ramon Llull (URL). Creu en el periodisme com una eina per a interpretar la realitat i facilitar la seva comprensió.

Comentaris dels nostres subscriptors