Público
Público

El Tibidabo tornarà a tenir una pista de gel per Nadal: horaris i preus 

La instal·lació obrirà les portes aquest dissabte i no serà estrictament de gel, sinó d'un material sintètic i sostenible. S'hi podrà accedir amb l'entrada del parc o pagant cinc euros

En funcionamiento la pista de hielo y el tren 'El grillo' para estas navidades
El Tibidabo tornarà a tenir una pista de gel per Nadal 

El parc d'atraccions del Tibidabo tornarà a tenir una pista per patinar sobre gel aquest Nadal. S'instal·larà a la plaça dels Somnis i obrirà les seves portes aquest dissabte. L'horari d'obertura serà el mateix que el del parc durant els mesos de desembre i gener: d'11:00 hores a 18:00. D'aquesta manera, Barcelona amplia la seva oferta d'activitats nadalenques. 

A diferència de la resta de pistes de gel, aquesta no serà estrictament de gel, sinó d'un material sintètic i sostenible que permet obtenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel real. En concret, està fabricada amb panells de polietilè, un producte nou i revolucionari amb un consum energètic inexistent ja que, a diferència de les pistes convencionals, no necessita aigua ni electricitat per conservar-se.

Capacitat per a 40 persones 

Segons han informat els responsables de l'equipament, la pista té una superfìcie de 200 metres quadrats i una capacitat per a 40 persones. Aquesta no és la primera vegada que el Tibidabo té una pista de gel, ja en va tenir una l'any 2003 amb una capacitat per a 75 persones i una superfície d'uns 300 metres quadrats.. 

L'accés a la pista estarà inclòs al preu de l'entrada al parc, però també hi haurà la possibilitat de fer-ne ús per separat abonant 5 euros. Estarà oberta al públic fins al 5 de gener. 

Més pistes de gel a Barcelona

La del Tibidabo és una de les pistes de gel que tindrà Barcelona aquest Nadal. Als Jardins de Can Xiringoi, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, també hi haurà una pista. Aquesta obrirà el 10 de desembre a la tarda, amb un espectacle de llum i música i estarà oberta totes les tardes i els caps de setmana fins al 8 de gener. Als jardins de l'Illa Diagonal també n'hi haurà una. Finalment, també obrirà les seves portes la pista de gel del FC Barcelona, al carrer d’Arístides Mallol.

¿Te ha resultado interesante esta noticia?