Público
Público

AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA El TSJC prohibeix a TV3 l'emissió de l'anunci oficial del Referèndum

El El Tribunal adverteix de les possibles conseqüències penals que poden afectar al director de la televisió pública catalana

Publicidad
Media: 0
Votos: 0

Imatge de del anunci institucional de foment de la participació en el referèndum

El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya (TSJC) ha notificat al director de TV3, Vicent Sanchis, la resolució en la qual li adverteix que no ha de donar difusió al referèndum d'independència suspès.

Segons que ha informat la televisió autonòmica, funcionaris del TSJC han traslladat a Sanchis la resolució del Tribunal Constitucional que suspèn la convocatòria del referèndum independentista i adverteix de l'obligació d'impedir les iniciatives encaminades a celebrar-ho.

L'advertència del Constitucional, d'aquesta manera, inclouria l'anunci oficial del referèndum, que fins ara està difonent la cadena autonòmica.

"Li adverteixo del seu deure d'impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposi ignorar o eludir la suspensió acordada. Particularment, que s'abstingui d'iniciar, tramitar, informar i / o dictar, en l'àmbit de les respectives competències, acord o cap actuació que permeti la preparació i / o celebració del referèndum sobre l'autodeterminació de Catalunya (...) ", diu la notificació rebuda per Sanchis, tal com s'aprecia a la web del canal 3/24-TV3.