La inflació 'ofega' els menjadors escolars que ofereixen menús amb productes ecològics

Imatge d'un menjador escolar en un centre escolar d'Olot.
Imatge d'un menjador escolar en un centre escolar d'Olot. Gerard Vilà / ACN

Barcelona-

Publicidad
Publicidad

Gestió directa del servei

"Fins que l'administració no garanteixi que el menjador escolar es presti de forma pública i directa, les famílies han de tenir prioritat en la gestió d'aquest servei"

Publicidad

L’oli d’oliva com a exemple

Publicidad

David Rodríguez

Redactor de Públic en Barcelona, escribe sobre economía y temas agrarios desde una perspectiva social. Estudió Humanidades en la Universitat Autónoma de Barcelona (UAB) y Periodismo en la Universitat Ramon Llull (URL). Cree en el periodismo como una herramienta para interpretar la realidad y facilitar su comprensión. Redactor de Públic a Barcelona, escriu sobre economia i temes agraris des d'una perspectiva social. Va estudiar Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Periodisme a la Universitat Ramon Llull (URL). Creu en el periodisme com una eina per a interpretar la realitat i facilitar la seva comprensió.

Comentaris dels nostres subscriptors