Sis receptes amb bolets, originals i per a tots els gustos

Nyoquis amb camagrocs. Aleix Camprubí i Pont

Publicidad

Crema de ceps i castanyes

Crema de castanyes i ceps. Aleix Camprubí i Pont

Carpaccio de ceps

Publicidad

Múrgoles farcides amb crema de tòfones

Publicidad

Pasta o nyoquis amb bolets

Nyoquis amb salsa de ceps. Aleix Camprubí Pont

Tiramisú de ceps

Publicidad
Publicidad

Aleix Camprubí

Redactor de Pauta Media para el servicio de información de actualidad de Públic. Periodista (URV) especializado en comunicación deportiva (URL) y humanidades contemporáneas (UOC). Habla catalán, castellano e inglés. Interesado en política, sociedad, cultura, gastronomía, arte y deportes. También es el responsable de web y redes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) y redactor de directos en La Vanguardia. Redactor de Pauta Media pel servei d’informació d'actualitat de Públic a Barcelona. Periodista (URV) especialitzat en comunicació esportiva (URL) i humanitats contemporànies (UOC). Parla català, castellà i anglès. Interessat en política, societat, cultura, gastronomia, art i esports. També és l'encarregat de web i xarxes del Cafè d'idees (La2 de RTVE Catalunya) i redactor de directes a La Vanguardia.

Comentaris dels nostres subscriptors