Público
Público

CDR Deu membres dels CDR s'encadenen a l'entrada del metro d'Arc de Triomf

Uns 50 activistes s'han manifestat pel centre de Barcelona per reivindicar l'alliberament dels detinguts el passat 23 de setembre acusats de terrorisme.

Publicidad
Media: 3
Votos: 1

Una desena de manifestants del CDR s'encadenen a la boca del metro d'Arc de Triomf. Maria Rubio

Deu activistes dels CDR s'han encadenat a les portes de l'estació d'Arc de Triomf, a Barcelona, per demanar la llibertat dels presos independentistes detinguts el passat 23 de setembre. Després de manifestar-se pel centre de la capital catalana, la mobilització ha arribat a la boca del metro i la Renfe, on 10 dels concentrats s'han lligat amb cadenes.

Uns 50 assistents han acompanyat l'acció a crits de "vaga general", " Perdoneu, tenim ostatges" i "totes som CDR". També s'han vist cartells amb el lema "Llibertat. Edu, Jordi, Xavi, Ferran, Alexis, Txevi i Germinal", els noms dels membres dels CDR acusats de terrorisme a presó en el marc de l'Operació Judes.

Un operatiu de la Guàrdia Urbana ha acordonat la zona i dues unitats de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins el punt de l'acció. A les 19.30 h els CDR han desconvocat la marxa, després de rebre "amenaces dels Mossos", segons expliquen a les xarxes socials.