Público
Público

Un incendi al festival Tomorrowland obliga a evacuar 22.000 persones a Can Zam

El protocol d'emergències ha funcionat a la perfecció, l'evacuació s'ha realitzat sense incidències i no s'han de lamentar ferits malgrat l'espectacularitat del foc. En el moment de l'incendi, el festival s'estava transmetent en directe a Bèlgica 

Incendi de l'escenari del Tomorrowland, a Santa Coloma de Gramenet. FOTO: Twitter/@MixelAxel

PÚBLIC

Prop de 22.000 assistents al festival de música electrònica Tomorrowland, que ha començat aquest dissabte a Santa Coloma de Gramenet, han estat evacuats del recinte del Parc de Can Zam a causa d'un espectacular incendi que ha tingut lloc a l'escenari. Malgrat l'espectacularitat de l'incendi, no s'han de lamentar ferits. El foc es troba controlat, tot i que a les 23 hores els bombers hi continuen treballant. A Can Zam s'han desplaçat fins a 11 dotacions de bombers.

A Can Zam actuaven diversos dj's i l'espectacle s'estava transmetent en directe a través de pantalles gegants al famós festival de música electrònica que se celebra cada any a Bèlgica. L'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha suspés l'esdeveniment. El protocol d'emergències ha funcionat a la perfecció i el recinte s'ha evacuat sense incidències.

Tomorrowland és un festival que se celebra anualment el Bèlgica i que aquest any ha tingut una rèplica a Santa Coloma amb actuacions en directe i la retransmissió de les actuacions de l'escenari principal a la localitat flamenca de Boom. La festa, anomenada 'Unite with Tomorrowland', havia de durar més de 12 hores, amb actuacions i connexions en directe amb Bèlgica i amb altres subseus del festival a Dubai, Alemanya, Israel, Líban, Malta, Corea del Sud i Taiwan.