Público
Público

VAGA AEROPORT Els vigilants de seguretat del Prat decideixen ampliar la vaga al 100% de la jornada

Els treballadors d'Eulen asseguren que la seva situació és insostenible. A partir d'aquest divendres i fins dilluns, es faran aturades parcials de quatre hores als controls de l'aeroport. L'inici de la vaga indefinida encara no es coneix

La T-1 de l'aeroport del Prat. /EFE-Andreu Dalmau

PÚBLIC

Les cues a l'aeroport de Barcelona-el Prat pels controls de seguretat seguiran. Els treballadors d'Eulen, empresa que ofereix aquest servei, han decidit en assemblea que enduriran la vaga indefinida. Inicialment tenen previst seguir amb les aturades anunciades i fer vaga divendres, diumenge i dilluns en les franges horàries de 5:30 a 6:30, de 10:30 a 11:30, de 16:30 a 17:30 i de 18:30 a 19:30. L'inici de la vaga indefinida encara no es coneix, però ara la delegació del govern haurà de concretar uns serveis mínims.

Segons l'Associació Espanyola de Companyies de Transport Aeri (ACETA), fins a un miler de persones han perdut el vol en les últimes setmanes des que va començar aquest conflicte laboral. Després de la decisió d'avui, la tornada de vacances o l'operació sortida se li pot complicar a més d'un.

Des que va començar la vaga, moltes companyies aèries han hagut de retardar els seus vols, com Vueling, que els ha endarrerit en més d'un 30%. Els treballadors d'Eulen, però insisteixen que la seva situació és insostenible.

¿Te ha resultado interesante esta noticia?