Público
Público

Conversa entre Gabriela Serra i Gala Pin

Nova edició de La Klau Crítica, aquest dimarts 7 de març, dedicada íntegrament al debat entre dues dones, feministes, que actualment tenen responsabilitats polítiques en institucions catalanes

Publicidad
Media: 5
Votos: 1

Gabriela Serra i Gala Pin

Aquest dimarts, 7 de març, vigília del Dia Internacional de la Dona Treballadora, us oferim un nou programa de ‘La Klau Crítica’, a les 21:45 hores, a les web de Públic i CRITIC. El programa escapa per un dia del format habitual -la combinació d’entrevista i debat- per dedicar-se íntegrament a una conversa entre dues dones que actualment tenen responsabilitats polítiques en dues institucions catalanes: Gabriela Serra, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya; i Gala Pin, regidora de Barcelona en Comú a l’Ajuntament de la capital catalana. Tot i tenir trajectòries personals i professionals molt diferents, totes dues comparteixen una visió profundament feminista de les lluites socials i és per això que volem tenir-les juntes a ‘La Klau Crítica’ #4. El presentador, Sergi Picazo, moderarà la conversa i les interpel·larà no només sobre el paper de les dones en els avanços socials, sinó també sobre la situació política catalana en un moment crucial i sobre l’estratègia de les seves respectives formacions d’esquerres.

‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual conjunta de La Klau, de Públic  i de CRÍTIC. Els programes anteriors de ‘La Klau Crítica’ es van dedicar a la sanitat a Catalunya, amb entrevista al conseller Toni Comín (LCK#1, 29 de novembre de 2016), al primer any del Procés sense Artur Mas, amb entrevista al periodista i exdiputat de la CUP Antonio Baños (LCK#2, 10 de gener de 2017); i a analitzar els reptes de Podem i els Comuns, amb entrevista a Juan Carlos Monedero (LCK#3, 14 de febrer de 2017).