Público
Público

TELEVISIÓ Facu Díaz i Miguel Maldonado, de NTMEP, dimarts 6, a #LaKlauCrítica 

Sergi Picazo discutirà de política amb els dos còmics que triomfen cada setmana, amb el ‘late night’ #NoMeMetasEnPolítica ,  al Teatro del Barrio de Madrid i a PúblicoTV

Publicidad
Media: 0
Votos: 0

Programa de LaKlau-Crítica de dimarts dia 6

El pròxim programa de ‘La Klau Crítica’, el setè des que vam iniciar l’espai a finals del 2016, estarà dedicat a l’humor en clau política. Sergi Picazo, conductor del programa, conversarà amb Facu Díaz i Miguel Maldonado, dos humoristes que triomfen amb el ‘late night show’ ‘No te metas en política’, que es fa en viu cada setmana al Teatro del Barrio, de Madrid, i es difon a través de Público TV. L’espai s’emetrà dimarts que ve, 6 de juny, a les 21.45 hores, i es podrà veure en tant a la web de 'CRÍTIC' com a la de ‘Públic’.

Nascut el 1993 a l’Uruguai, Facundo Díaz Troncoso, més conegut per Facu Díaz, va passar la seva infància i adolescència a Blanes i més endavant es va traslladar a Madrid, on es va donar a conèixer pel seu humor corrosiu a Twitter. Juntament amb el murcià Miguel Maldonado i el gallec Héctor Juanatey, van començar a fer una petita secció d’humor polític anomenada “Tuerka News”, dins del programa ‘La Tuerka’, presentat a Público TV per Pablo Iglesias  i Juan Carlos Monedero. L’espai va tenir força èxit perquè feia, per primer cop, crítica humorística de l’esquerra des de dins de l’esquerra. Després de dues temporades presentant-lo, Díaz i Maldonado van decidir crear un programa d’humor sencer, que van batejar com a ‘No te metas en política (NTMEP)’, amb la particularitat que l’enregistren en directe i amb públic cada dijous en una sala madrilenya. A més d’analitzar a la seva manera l’actualitat política espanyola, en cada programa tenen un convidat o convidada que se sotmet a les seves preguntes punyents.

Facu Díaz i Miguel Maldonado

‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual conjunta de La Klau, de ‘Públic’ i de CRÍTIC. Els darrers programes s’han dedicat a una conversa entre Gala Pin i Gabriela Serra, amb motiu del Dia de la Dona (LKC#4, 7 de març de 2017); a l’auge de l’extrema dreta populista al món, a Europa i a Catalunya, amb entrevista al filòsof, periodista i escriptor Josep Ramoneda (LKC#5, 4 d’abril de 2017), i a una conversa amb la diputada de la CUP Anna Gabriel (LKC#6, 2 de maig de 2017).