Público
Público

ACCIDENT ROSES Mor un nen de 13 anys en caure per un penya-segat a Roses

El noi participava en unes colònies organitzades per un centre d'esbarjo de Solsona quan, per causes que es desconeixen, va relliscar i es va precipitar per una alçada de 30 metres entre cala Montjoi i Cala Pelosa

Camí de Ronda per Cala Montjoi, a Roses. FOTO: empordaturisme.com

efe

Un nen de 13 anys que participava en unes colònies organitzades per un centre d'esbarjo de Solsona (Lleida) a la localitat empordanesa de Roses (Girona) va morir dijous en precipitar accidentalment per un penya-segat.

Segons fonts d'emergències, un grup de menors de les comarques de Lleida que estan passant uns dies de colònies en un càmping de la localitat estaven recorrent el camí de ronda quan entre cala Montjoi i Cala Pelosa, per causes que es desconeixen, un d'ells hauria relliscat i s'ha precipitat des d'una altura d'uns 30 metres.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís d'un dels monitors i, tot que van acudir al lloc, que no és accessible per terra, tant Mossos d'Esquadra com Policia Local, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els bombers , no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Una embarcació particular va traslladar als primers efectius de Bombers fins a la zona de l'accident i van practicar les primeres maniobres de reanimació. Posteriorment, un helicòpter va traslladar al nen en estat molt crític fins a cala Montjoi, on una ambulància del SEM el va recollir i el va portar fins al Centre Mèdic del Càmping Cala Montjoi, on finalment es va certificar la mort.

Els serveis d'emergències han activat el servei de suport psicològic per als pares del menor, els seus companys i monitors. Per la seva banda, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha contactat amb l'alcalde accidental de Solsona per oferir el suport municipal en tot el que sigui necessari.

¿Te ha resultado interesante esta noticia?